top of page

De weg naar duurzaam ondernemen.

In 5 stappen naar positieve impact.

Voor wie? 

  • Iedereen die geïnteresseerd is in het duurzaamheidsconcept en in duurzaam ondernemen;

  • Iedereen die benieuwd is naar getuigenissen van andere organisaties, en hoe zij omgaan met duurzaamheid;

  • Iedereen die zelf de eerste stappen wil zetten in zijn job en/of organisatie richting duurzaamheid;

  • Iedereen die de denkpatronen omtrent duurzaam ondernemen willen versterken;

  • Iedereen die duurzame verandering écht teweeg wil brengen.

Korte inhoud

De wereld transformeert wanneer organisaties transformeren.

Organisaties transformeren wanneer mensen transformeren.
 

Van het belang van duurzaam ondernemen is langzaam maar zeker iedereen doordrongen.
Maar hoe begin je daar nu aan?

 

De weg naar duurzaam ondernemen helpt je op weg om positieve impact te creëren in vijf stappen. We beginnen bij het begin en nemen je mee in de centrale concepten en strategische kaders van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarna helpen we je op weg om met de nodige dosis creativiteit en verandermanagement jouw organisatie of bedrijf ook effectief mee te krijgen in de transformatie naar een duurzame samenleving. Doorheen het boek vind je vele cases die je inzicht geven in hoe andere spelers met dezelfde thema’s aan de slag gaan.

De weg naar duurzaam ondernemen is voor iedereen die geïnteresseerd is in het duurzaamheidsconcept. Voor iedereen die benieuwd is naar getuigenissen van andere organisaties en hoe zij omgaan met duurzaamheid. Voor iedereen die de eerste stappen wil zetten in het vooropstellen van concrete duurzaamheidsdoelstellingen. Voor iedereen die de denkpatronen omtrent duurzaam ondernemen wil versterken. Voor iedereen die duurzame verandering wil teweegbrengen. En voor iedereen die vanuit systemisch activisme op zoek is naar duurzame oplossingen. Let’s go!

Over de auteurs

Sara Vermeulen is duurzaamheidsexpert en onderneemster. In 2018 richtte ze Route 2030 op, een bureau voor strategisch duurzaamheidsadvies en creatief verandermanagement. Naast het faciliteren van strategie- en stakeholderprojecten houdt Sara ervan om organisaties te coachen in verscheidene duurzaamheidsdilemma’s.

Final-flyer-Ignite2022.jpg
bottom of page