top of page

wo 20 okt

|

Online Workshop

Sustatool Start Up 1

Ben jij een Start-up en wil jij duurzaamheid een plaats geven in je businessmodel? Of heb je een businessidee dat nog verder verduurzaamd kan worden? Dan is deze workshop iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sustatool Start Up 1
Sustatool Start Up 1

Tijd en locatie

20 okt 2021, 09:30 – 12:30

Online Workshop

Over het evenement

In de eerste Sustatool Start-Up leer je 'the basics' van duurzaam ondernemen, word je geïnspireerd door succesvolle duurzame & circulaire businesscases, en bekijken we jouw businessmodel in het licht van duurzaamheid. We gaan verder aan de slag met je waardepropositie en ontdekken hoe je je waardeketen kan opzetten door samenwerking met ketenpartners en welke verdienmodellen je kan aanwenden. De focust ligt ook op het uitwisselen van ervaringen en best practices met je collega ondernemers.

Tickets

  • Sustatool Start Up 1

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

* Door in te schrijven geeft u toestemming om je gegevens te delen met Route 2030. Individuele gegevens zijn strikt vertrouwelijk. De gegevens worden alleen bewaard voor de duur van het webinar, in overeenstemming met de wet die van toepassing is in België op het gebied van privacy (inclusief de verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 over de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en over het vrije verkeer van dergelijke gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG - algemene verordening gegevensbescherming).

bottom of page