top of page

wo 27 okt

|

Online Workshop

Sustatool Start Up 2

Ben jij een Start-up en wil jij duurzaamheid een plaats geven in je businessmodel? Of heb je een businessidee dat nog verder verduurzaamd kan worden? Dan zijn de Start Up Workshops iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sustatool Start Up 2
Sustatool Start Up 2

Tijd en locatie

27 okt 2021, 09:30 – 12:30

Online Workshop

Over het evenement

In de tweede Sustatool Start-Up workshop gaan we verder aan de slag met het opzetten van een duurzaamheidsstrategie. Je leert hoe je zinvolle prioriteiten kan bepalen, doelstellingen kan formuleren, acties ontwikkelen en hoe je je impact kan meten. De focust ligt ook op het uitwisselen van ervaringen en best practices met je collega ondernemers.

Tickets

  • Sustatool Start Up 2

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

* Door in te schrijven geeft u toestemming om je gegevens te delen met Route 2030. Individuele gegevens zijn strikt vertrouwelijk. De gegevens worden alleen bewaard voor de duur van het webinar, in overeenstemming met de wet die van toepassing is in België op het gebied van privacy (inclusief de verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 over de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en over het vrije verkeer van dergelijke gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG - algemene verordening gegevensbescherming).

bottom of page