top of page

wo 10 nov

|

Online Workshop

Sustatool Start Up 3

Ben jij een Start-up en wil jij duurzaamheid een plaats geven in je businessmodel? Of heb je een businessidee dat nog verder verduurzaamd kan worden? Dan zijn de Start Up Workshops iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sustatool Start Up 3
Sustatool Start Up 3

Tijd en locatie

10 nov 2021, 09:30 – 13:30

Online Workshop

Over het evenement

In de derde Sustatool Start-Up workshop staat in het teken van duurzame marketing, communicatie en storytelling. We kijken hoe jou organisatie op een geloofwaadige manier aan duurzaamheidscommunicatie kan doen. Ook duurzaamheidsrapportering komt aan bod. Wederom ligt de focust ook op het uitwisselen van ervaringen en best practices met je collega ondernemers.

Tickets

  • Sustatool Start Up 3

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

* Door in te schrijven geeft u toestemming om je gegevens te delen met Route 2030. Individuele gegevens zijn strikt vertrouwelijk. De gegevens worden alleen bewaard voor de duur van het webinar, in overeenstemming met de wet die van toepassing is in België op het gebied van privacy (inclusief de verordening 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 over de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en over het vrije verkeer van dergelijke gegevens, en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG - algemene verordening gegevensbescherming).

bottom of page