Welkom op de inschrijvingspagina van MVO Vlaanderen 

Boek hier je gratis Sustatool workshop

Sustatool Workshops

 

De Sustatool beginner, gevorderde en expert workshops zijn drie opeenvolgende workshops voor organisaties die snel aan de slag willen met de Sustatool. In deze workshops begeleiden we jullie doorheen de hele Sustatool en jouw persoonlijke uitdagingen op vlak van duurzaamheid. Het resultaat? Aan het einde van deze drie workshops heb je een gedragen duurzaamheidsbeleid op zak en tonnen inspiratie. Schrijf je in en word ook Sustatool ondernemer!

 

Sustatool Train-The-Trainers

 

Naast de Sustatool workshops biedt MVO Vlaanderen ook train-the-trainers aan. Dit zijn een volledige dag durende workshops speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerde bedrijvennetwerken, consultants, sector- en beroepsfederaties die aan de slag willen met de duurzaamheidsuitdagingen in hun sector en die bedrijven daarbij willen ondersteunen. Na het volgen van de Train-The-Trainer kunnen deze organisaties bedrijven begeleiden en zelf vormingen geven. Ook deze workshops zijn opgedeeld in drie delen Train-The-Trainer Beginner, Train-The-Trainer Gevorderde en Train-The-Trainer Expert. Opgelet: de Train-The-Trainers bevatten dezelfde basisinformatie als de gewone workshops, maar gaan hier nog dieper op in. Het is dus niet de bedoeling dat de trainer zowel de workshops als de Train-The-Trainers volgt.

Schrijf je hier in

 • Sustatool Beginner (Wegwijs en Analyseer fase)
  Sustatool Beginner (Wegwijs en Analyseer fase)
  Webinar
  20 mei 09:00 – 12:30
  Webinar
  In de beginner workshop maken we je wegwijs in de Sustatool. We kijken naar de grootste uitdagingen en ambities volgens jou én je stakeholders. In deze workshop wordt vooral gefocust op de eerste stap van de Sustatool; Analyse.
 • Sustatool Gevorderde (Geef richting en Concretiseer fase)
  Sustatool Gevorderde (Geef richting en Concretiseer fase)
  Webinar
  27 mei 09:00 – 12:30
  Webinar
  Ben je al van start gegaan met de Sustatool maar wil je de rest van de organisatie meekrijgen? Dan is de gevorderde workshop iets voor jou. In deze workshop focussen we op de volgende fase van de sustatool en laten we je zien hoe je een gedragen duurzaamheidsvisie kan ontwikkelen.
 • Sustatool Expert (Voer uit en Rapporteer fase)
  Sustatool Expert (Voer uit en Rapporteer fase)
  Webinar
  03 jun. 09:00 – 12:30
  Webinar
  In de experten workshop maken we van je duurzaamheidsbeleid ook werkelijkheid. Hoe ga je je vooruitgang meten, hoe stuur je bij en hoe doe je aan change management? We laten je zien hoe je gebruik kan maken van het Sustatool Dashboard en hoe je kan rapporteren.

Deze workshops zijn het initiatief van MVO Vlaanderen, het kenniscentrum van de Vlaamse overheid rond duurzaam ondernemen.

Vragen? Contacteer ons via sara@route2030.be