top of page
Sustatool.png
MVO_label liggend_blauw_Duurzaam_Onderne

Welkom op de inschrijvingspagina van MVO Vlaanderen 

Boek hier je gratis Sustatool workshop

Sustatool Workshops

 

De Sustatool beginner, gevorderde en expert workshops zijn drie opeenvolgende workshops voor organisaties die snel aan de slag willen met de Sustatool. In deze workshops begeleiden we jullie doorheen de hele Sustatool en jouw persoonlijke uitdagingen op vlak van duurzaamheid. Het resultaat? Aan het einde van deze drie workshops heb je een gedragen duurzaamheidsbeleid op zak en tonnen inspiratie. Schrijf je in en word ook Sustatool ondernemer!

 

Sustatool Train-The-Trainers

 

Naast de Sustatool workshops biedt MVO Vlaanderen ook train-the-trainers aan. Dit zijn een volledige dag durende workshops speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerde bedrijvennetwerken, consultants, sector- en beroepsfederaties die aan de slag willen met de duurzaamheidsuitdagingen in hun sector en die bedrijven daarbij willen ondersteunen. Na het volgen van de Train-The-Trainer kunnen deze organisaties bedrijven begeleiden en zelf vormingen geven. Ook deze workshops zijn opgedeeld in drie delen. Opgelet: de Train-The-Trainers bevatten dezelfde basisinformatie als de gewone workshops, maar gaan hier nog dieper op in. Het is dus niet de bedoeling dat de trainer zowel de workshops als de Train-The-Trainers volgt.

Sustatool voor Start-Ups (NIEUW!!!)

 

Je wil een nieuwe onderneming opstarten die duurzaam en innovatief is? Dan zijn de Sustatool Start-Up workshops iets voor jou! Dit traject bestaat uit drie sessies speciaal ontwikkeld voor geïnteresseerde start-ups die aan de slag willen met de duurzaamheidsuitdagingen. Heb je dus interesse om je eigen duurzame start-up te lanceren of duurzaamheid te integreren in je bedrijfsvoering, dan zijn deze GRATIS sessies iets voor jou! Opgelet: de Sustatool voor Start-Ups workshops bevatten dezelfde basisinformatie als de gewone workshops, maar we gaan dieper in op de uitdagingen voor jonge ondernemingen. 

Schrijf je hier in

Momenteel geen evenementen

Deze workshops zijn het initiatief van MVO Vlaanderen, het kenniscentrum van de Vlaamse overheid rond duurzaam ondernemen.

Vragen? Contacteer ons via sara@route2030.be

MVO_label liggend_blauw_Duurzaam_Onderne
bottom of page