top of page

TOOL: doet jouw sociale onderneming de Ecoswitch?

Alles uit de kast halen voor je werknemers, je klanten én de planeet? Mensen motiveren én de planeet respecteren? Dat doe je met #Ecoswitch. Geef je sociale onderneming een duurzaam duwtje in de rug. Want duurzaam doet deugd.

Wij mochten meewerken aan Ecoswitch, een initiatief van Verso en verschillende sectorfederaties van sociale ondernemingen, die zich inzetten voor een grootschalige ecologische switch! Met als doel om in maar liefst 10.000 kleine en middelgrote sociale ondernemingen in de komende drie jaar een positieve impact te creëren.


‘Duurzaam doet deugd’ is het motto van Ecoswitch. Duurzaamheid is een win voor het milieu, maar vooral ook een win voor elke mens van vandaag en van morgen. Duurzaam leven betekent daarom ook gelukkiger leven. Duurzaam leven bevordert een gezondere levensstijl, is kostenbesparend, geeft ons frissere lucht en water, laat ons bewuster consumeren en draagt bij aan een gezondere planeet voor onze kinderen en kleinkinderen. Duurzaam doet deugd. Op veel domeinen.


Jij #Switcht toch jij mee? www.ecoswitch.be

bottom of page