top of page

Nog 4285 dagen

Bijgewerkt op: 8 jun. 2018

Het exact aantal dagen tot 2030. Het exact aantal dagen om de Agenda 2030 en de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen te behalen. De tijd dringt. Net daarom laten we Route 2030 op de wereld los.

Route 2030 is een nieuwe organisatie die groot denkt. En daar is een goede reden voor: als we duurzame ontwikkeling willen bereiken, hebben we iets geheel nieuws nodig – een nieuwe visie op organisaties die net zo slim, flexibel en omvattend is als de nieuwe wereld waarin zij moeten functioneren – en uiteindelijk ook transformeren.

Eén ambitieuze agenda


In 2015 werden – na een participatief proces en goedkeuring door de 193 VN lidstaten – de grootste uitdagingen en kansen met betrekking tot duurzame ontwikkeling in één ambitieuze agenda beschreven. Naast mens en milieu, schenkt dit nieuwe doelstellingenkader ook aandacht aan economische thema’s, vrede en partnerschap. Deze agenda 2030 vormt een van dé belangrijkste leidraden voor de uitdagingen van de 21e eeuw.


Om die uitdagingen aan te pakken en de kansen te benutten is Route 2030 ontstaan. Route 2030 wil dé organisatie zijn die duurzaamheid actionable maakt en een connectie creëert tussen internationale regelgeving en iedereen in de organisatie. Een duurzame business kan en mag vandaag geen uitzondering meer zijn. Duurzaamheid is een asset geworden. Het onderscheidt je van de concurrentie. Het is een troef tegenover je klanten. Het is een magneet voor toptalent.


Duurzaamheid is onze expertise. Je kan bij ons terecht voor inzicht, strategie, draagvlak en communicatie.Ben je op zoek naar advies rond de Agenda 2030 en de Sustainable Development Goals (SDG’s)? Wat zullen zij in de toekomst voor uw organisatie betekenen? En wat kan u voor de SDG’s betekenen? Heb je hulp nodig bij de implementatie ervan? Of heb je interesse in een SDG mapping op uw business model? Route 2030 helpt je graag verder.


Comments


bottom of page